Blog

A bevezető rész után ebben az írásban még jobban belemélyedünk a várandósan való sportolás témájába. Az első részben írtam azokról a helyzetekről, ahol nem egyértelmű, hogy lehet-e a várandósság alatt sportolni, ebben a részben viszont már abból indulok ki, hogy egészséges anya hordja egészséges babáját/it.

Születésnap

2017.03.12

Öt éve vagyok anya. Most már magától értetődő így (is) definiálni magam, különösen a kisebbik fiam születése óta, de az első két-három évben ez nagyon szokatlan titulus volt. Igen, ott volt velem egy kisbaba, majd valamivel később kisgyerek, akit szeretek, gondozok, születése után is évekig a testemből tápláltam és mégis...

A legutóbb közzétett szoptatás és sportolás összefüggését érintő kérdések után térjünk rá a szoptatás alatti táplálkozást érintő tévhitekre!

A cím sokak számára egy - látszólagos - ellentmondást hordoz, pedig lehet sportolni egy igény szerint szoptatott babával is! Két kulcsa van a dolognak:
a HOGYAN és a FOKOZATOSSÁG.

BIKE WITH BABY, bikewithbaby@gmail.com, www.facebook.com/BikeWithBaby
Az oldalt a Webnode működteti
Készítsd el weboldaladat ingyen! Ez a weboldal a Webnode segítségével készült. Készítsd el a sajátodat ingyenesen még ma! Kezdd el